Delice’de Gaziler yemekte buluştu

Delice’de Gaziler yemekte buluştu
Delice Kaymakamı Mehmet Melih Dalan ve Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ilçedeki gazilerle bir araya geldi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Etkinlik kapsamında, gazilere yemek ikramında bulunularak, onurlandırıldı. Belediye yönetiminin de katıldığı yemekte, gazilerle samimi sohbetler gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Mehmet Melih Dalan, "Gazilerimiz, milletimizin en değerli varlıklarıdır. Onların fedakârlıkları ve kahramanlıkları, bizlere her zaman ilham kaynağı olmuştur. Gaziler Günü, bu kahramanlarımızın değerini bir kez daha hatırlatmak için önemli bir fırsattır. Bugün, gazilerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

delicede-gaziler-yemekte-bulustu2.jpg

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Gaziler Günü'nün önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz Uyan, "Bugün, vatanımız için canını feda eden kahramanlarımızı anmak ve onlara olan minnettarlığımızı ifade etmek için toplandık. Gazilerimiz, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterdiği büyük fedakârlığın en somut örnekleridir. Bu özel günde, onlara olan saygımızı ve sevgimizi göstermek istedik" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Gaziler adına söz alan Doğan Biçici, "Bize gösterilen bu değerli ilgiden dolayı Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza teşekkür ederiz" dedi. Başkan Uyan ve Kaymakam Dalan, gazilerle geçirdikleri bu anlamlı günde, vatanseverliğin ve fedakârlığın önemini bir kez daha vurguladı.

Bu haber toplam 26 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.