Çetiner: “Onlar kendilerine ayna tutuyor!”

Çetiner: “Onlar kendilerine ayna tutuyor!”
 İnternet Editörü
Seyfettin Çetiner, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a tepki gösterdi. Çetiner, “Bir CHP milletvekilinin Cumhurbaşkanı'mıza dönük siyasi ahlaktan yoksun ve çirkinlik abidesi sözleri, bu kişinin kendi kendisine ayna tutmasından ibarettir” dedi.

BU CHP’NİN BİR SORUNUDUR

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner tepki gösterdi. Çetiner, “Bir CHP milletvekilinin Cumhurbaşkanı'mıza dönük siyasi ahlaktan yoksun ve çirkinlik abidesi sözleri, bu kişinin kendi kendisine ayna tutmasından ibarettir. Bu üslupla konuşan kişi, Türk siyasi hayatında ömür boyu bu sıfatlarla anılmaya talip olmuştur. Bu CHP milletvekilinin, Cumhurbaşkanı'mıza dönük çirkin üslubunun, Hollandalı Türk ve İslam düşmanı, faşist Geert Wilders ile aynı dalga boyunda olması, bizim değil, CHP'nin sorunudur."

erdogan.jpg

ONLAR MİLLETTEN BÜYÜK BİR TOKAT YEDİ

Çetiner, “Erdoğan bizim için sadece Cumhurbaşkanı değil ayrıca ailemizin büyüğü ve reisi…

Bu sözünle hepimizi kastettiğini ve neyi kışkırttığını anlıyoruz. Tuncay Özkan pisliği! Merak etme anladığın dilden cevapları alıyorsun almaya devam edeceksin. Hakaret, yalan ve iftira ile seçim kazanamadılar. Recep Tayyip Erdoğan'dan öyle bir tokat yediler ki sırça köşklerinden de kovuldular. Şimdi 'milletin adamına' dil uzatarak dikkat çekmeye çalışıyorlar. Dilini içeri sok, sana buradan su veren de olmaz kemik atan da."

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.