Bilim Merkezi ilk dönem mezunlarını verdi

Bilim Merkezi ilk dönem mezunlarını verdi
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi tarafından gerçekleştirilen 'Bilim Yaz Okulu Atölyeleri' etkinlikleri kapsamında ilk dönem kurslarını tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri verildi.

İLK MEZUNLARINI VERDİ

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi tarafından 6-31 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen ücretsiz 'Bilim Yaz Okulu Atölyeleri' etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi'nde sertifika töreni düzenlendi. Törene Kırıkkale Belediye BaşkanI Ahmet Önal, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer, Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyesi Arif Yıldırım ve veliler katıldı.

manset-jpg2.jpg

ÖNEMLİ EĞİTİMLER VERİLİYOR

Belediye Bilim Merkezinde gençlerin bilimsel, teknolojik, sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştirebilmeleri için her türlü imkân oluşturuldu. Bilim Merkezi bünyesinde bulundurduğu Teknoloji ve Tasarım Atölyesi, Garaj Atölyesi, Uzay ve Havacılık Atölyesi, Bilim Atölyesi, Matematik Atölyesi, Minik Mucitler Atölyesi, Müzik Atölyesi, Robotik ve Kodlama Atölyesinde öğrencilere uzman eğitmenler tarafından eğitimler veriliyor.

manset-jpg3.jpg

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Verilen eğitimler kapsamında Bilim Yaz Okulu Atölyeleri'nde bulunan 96 öğrenciye katılım belgeleri Önal, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer ve Belediye Meclis Üyesi Arif Yıldırım tarafından verildi. Önal, Kırıkkale’de çocuklara yönelik proje ve eğitimlerin devam ettiğini, bilim merkezinde verilen kursları önemsediklerini belirterek “Burada öğrencilerimiz yaz aylarını dolu dolu geçiriyor, hem eğleniyor hemde öğreniyorlar. Bu hafta 96 öğrencimiz katılım belgelerini verdik. Ay sonuna kadar bin öğrenciye katılım belgesi verilmesini planlıyoruz. Emeği geçen öğretmenlere teşekkür ediyorum” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Öğrenciler, eğlenceli ve öğretici atölyelerde deneylerine ve çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’ndeki tüm imkanlardan ücretsiz yararlanıyoruz ve çok memnunuz. Usta öğreticilerimiz ve burada bulunan görevlilerimiz çok anlayışlı. Bizim için ideal bir ortam olduğunu düşünüyorum. Bizlere bu güzel imkanları sağlayan Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal ve ekibine gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.