Başkan Şen, esnafların yanında

Başkan Şen, esnafların yanında
 İnternet Editörü
Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçede bulunan esnafları ziyaret etti. Şen, "Her fırsatta vatandaşımızı dinliyor yönümüzü, planlarımızı bu doğrultuda tayin ediyoruz." dedi

HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİNDE BULUNDU

Balışeyh'in altyapı başta olmak üzere üstyapı ve vatandaşların refah seviyesinin yükseltilmesi amacıyla çalışma gerçekleştiren Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçede bulunan esnafları ziyaret etti. Şen, "Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Her fırsatta vatandaşımızı dinliyor yönümüzü, planlarımızı bu doğrultuda tayin ediyoruz. Tüm esnaf arkadaşlarımıza hayırlı bereketli işler diliyorum" dedi.

esnaf.jpg

KARADENİZ’İ İÇ ANADOLU’YA BAĞLAYAN BİR KONUM

Balışeyh’in Karadeniz’i İç Anadolu Bölgesi’ne bağlayan bir konumda olduğuna dikkat çeken Şen, “Bizler bu güzergahta yer almayı avantaja çevirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Başkanlık görevine geldiğimiz günden itibaren bütün sorunları tespit ederek, hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. İmkanlar dahilinde bütün eksikliklerimizi gidererek, ilçemizde yaşayan insanların daha sorunsuz bir ilçede yaşamasının gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.