Balışeyh’te sorunlar gideriliyor

Balışeyh’te sorunlar gideriliyor
Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaş odaklı çalışmalarını sürdüren Şen, yaz sıcaklarında parklarda vakit geçiren vatandaşları ziyaret etti.

VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen ve ekipleri, ilçenin her alanda sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı ve üstyapı sorunları başta olmak üzere her alanda önemli hizmetler yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Şen, “İlçemizde yaşam kalitesini her geçen gün daha da artırmayı hedefliyoruz. Sorunları çözülmüş bir ilçe olarak gereken gayreti gösteriyoruz” dedi.

baliseyh-jpg2.jpg

BÜTÜN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Şen, “Yaz sıcaklarından bunalan ve mesire alanlarımızda serinlemek isteyen vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hem onları ziyaret ettik hem de sorun ve taleplerini dinledik. İmkanlarımız dahilinde elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Güvenli vakit geçirebilecek bir ortamı oluşturmanın mutluluğu ile hemşehrilerimizi dinleyip hasbihal ettik. Daha yapacak çok işimiz var. İlçemizi yarınlara, burada yaşayan bütün vatandaşlarımıza hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

baliseyh-jpg3.jpg

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum