Balışeyh TOKİ parkı vatandaşların hizmetine açıldı!

Balışeyh TOKİ parkı vatandaşların hizmetine açıldı!
 İnternet Editörü
Balışeyh'te vatandaş odaklı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ Mahallesi'nde vatandaşların kullanımına sunulan park alanı tamamlandı ve hizmete açıldı.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİLER

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, TOKİ Parkı'nda yapılan çalışmaları Kaymakam Ali Kaan Tunçer ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Şen, ikinci aylarında ne kadar yol kat ettiklerini ve bundan sonra neler yapacaklarını Tunçer ile istişare etti. Parkın tamamlanmasıyla Balışeyh sakinleri, aileleriyle keyifli vakit geçirebilecekleri bir alana kavuşmuş oldu. Parkta yeşil alanlar, oturma alanları, çocuk oyun alanları ve spor alanları bulunuyor.

baliseyh-toki-parki-vatandaslarin-hizmetine-acildi2.jpg

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞEN’E TEŞEKKÜR

Başkan Şen, yaptığı açıklamada, parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek vatandaşlardan ricada bulundu. Şen, "Parkımız tamamlandı ve vatandaşlarımızın kullanımına açıldı. Vatandaşlarımızdan ricamız, ektiğimiz çiçeklere ve yapılara zarar vermemeleridir. Bu park hepimizin. Onu korumak ve güzelleştirmek hepimizin görevidir." dedi. Balışeyh TOKİ Parkı, vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Parkta vakit geçiren vatandaşlar, Başkan Şen'e ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Bu haber toplam 184 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.