Bahşılı’ya yeni Jandarma binası

Bahşılı’ya yeni Jandarma binası
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, fiziki yapımı yüzde 98 oranında tamamlanan Bahşılı İlçe Jandarma Komutanlığı binasında incelemelerde bulundu.

YÜZDE 98’İ TAMAMLANDI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, ilçelere yapılan yatırımların en önemli göstergesi olarak değerlendirdiği Bahşılı İlçe Jandarma Komutanlığı binasını ziyaret etti. Fiziki yapımı yüzde 98 oranında tamamlanan bina, Ağustos ayı itibarıyla hizmete girmeye hazır hale gelecek. Vali Makas, 1.365 metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni bina, modern ve donanımlı bir yapıya sahip olan alanla ilgili inceleme yaptı.

bahsili-jpg3.jpg

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAKTIR

Makas, “Bahşılı ilçemize kazandıracağımız bu yeni hizmet binası, hem vatandaşlarımızın hem de görevlilerimizin hizmet kalitesini artıracaktır. Bölgedeki güvenlik güçlerimizin daha etkin bir şekilde görev yapmalarını sağlayacak bu yatırım, ilçemizin gelişimine önemli bir katkı sağlayacaktır." dedi. Vali Makas, inşaat çalışmalarını yürüten yetkililerden bilgi alarak, personelin çalışmalarını yakından takip etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Vali Makas, yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

bahsili-jpg2.jpg

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.