Bahşılı’da haşere krizi! Vatandaşlardan belediyeye tepki!

Bahşılı’da haşere krizi! Vatandaşlardan belediyeye tepki!
 Muhabir
Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte haşerelerin sayısında yoğunluk yaşanıyor. Özellikle Atadönmez Mahallesi ve Doktorlar Sitesi Bölgesinde vatandaşlar, adeta evinin bahçesinde oturamaz duruma geldi.

VATANDAŞLAR OTURAMAZ HALE GELDİ

Yaz sıcaklarının her geçen gün artarak devam etmesiyle birlikte bir zamanların turizm cenneti olan Bahşılı ilçesinde, şu günlerde vatandaşlar adeta evinin balkonuna ve bahçesinde oturamaz duruma geldi. Kızılırmak Nehrinin geçtiği ilçede havaların ısınmasıyla birlikte haşerelerin sayısında artış görülüyor. Özellikle Atadönmez Mahallesi ve Doktorlar Sitesi Bölgesinde vatandaşlar, adeta evinin bahçesinde oturamaz duruma geldi.

bahsilida-hasere-krizi-vatandaslardan-belediyeye-tepki2.jpg

İLAÇLAMALAR SIKLIKLA YAPILMALI

Bahşılı Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu belirten ilçe sakinleri, Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’in Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışına adeta gölge düşürdüğünü dile getiriyor. İlaçlamaların sıklıkla yapılması gerektiğini ve ilaç etkisinin daha da artırılmasını talep eden vatandaşlar, bu durumun Bahşılı gibi güzel bir ilçeye yakışmadığını belirttiler.

bahsilida-hasere-krizi-vatandaslardan-belediyeye-tepki3.jpg

Bu haber toplam 213 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum