Millet Bahçesi’ne yeni projeler yapılacak

Millet Bahçesi’ne yeni projeler yapılacak
 Muhabir
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Millet Bahçesini ziyaret etti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Önal, Kırıkkale’nin her alanında sorununu çözmek için çalıştıklarını dile getirdi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Vatandaş odaklı çalışmalarına hız kazandıran Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Millet Bahçesini ziyaret etti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Önal, Kırıkkale’nin her alanında sorununu çözmek için çalıştıklarını dile getirdi. Önal, “Millet Bahçemizi ziyaret ederek, yapılan faaliyetlerle ilgili incelemelerde bulunduk. Kırıkkale'miz için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

ahmet.jpg

HALKIMIZI MEMNUN ETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Millet Bahçesi içerisinde yapılması planlanan projelerle ilgili Başkan Önal, "Millet Bahçemiz, halkımızın rahatça vakit geçirebileceği, doğayla iç içe olabileceği bir alan olarak hizmet vermeye devam ediyor. Park alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve sosyal tesisler gibi birçok farklı bölümün yer aldığı bu projede, halkımızın memnuniyetini görmek bizi mutlu ediyor. Kırıkkale'miz için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve bu tür projelerle halkımıza en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz," dedi.

ahmet-jpg3.jpg

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Başkan Önal, ziyareti sırasında Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinlikler ve vatandaşların geri dönüşleri hakkında bilgi aldı. Projede emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek, Millet Bahçesi'nin Kırıkkale'nin çehresini değiştiren önemli bir yatırım olduğunu vurguladı. Ziyaret, projeye dair detaylı bilgilendirme ve değerlendirmelerle sona erdi.

Bu haber toplam 551 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.