Bu millet dünyaya nizam vermiştir

Bu millet dünyaya nizam vermiştir
 Muhabir
Kırıkkale Valiliği ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü nedeniyle, şehit aileleri ve gazilere yönelik program düzenlendi.

MİLYONLARCA YÜREK BERTARAF ETTİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, İl protokolü ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Şehit yakınları, gaziler ve ailelerin onuruna düzenlenen akşam yemeği, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Vali Mehmet Makas, “Demokrasiden yana tercihini kullanan, karanlığı yapmış olduğu girişimlerle engelleyen, Aziz Yüce Türk Milletinin zaferiyle FETÖ terör örgütünün öncülüğünde düzenlenen bu darbe girişimi bertaraf edildi” dedi.

bu-millet-dunyaya-nizam-vermistir-3.jpg

BU MİLLETİN BİLEĞİ ASLA BÜKÜLMEZ

Makas, “Bu millet dünyaya nizam versin diye yaratılmış, özlenen ve beklenen bir millettir. İnşallah tekrar dünyaya nizam verecektir. İhtiyacımız olan tek şey birbirimizi sevmemiz ve birbirimize kenetlenmemizdir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Unutmayalım ki, 15 Temmuz gecesi sadece bir darbe girişimi değil, aynı zamanda milletin iradesine, demokrasiye ve Cumhuriyete karşı yapılan bir ihanet girişimiydi.”

bu-millet-dunyaya-nizam-vermistir-1.jpg

KALBİMİZDE DAİMA YAŞAYACAKTIR

“Bu hain kalkışmaya karşı, 7'den 70'e tüm milletimiz tek yürek olarak sokaklara dökülmüş, canı pahasına vatanını ve istikbalini savunmuştur. Bu gecede şehitlik mertebesine yükselen kahramanlarımız ve gazilerimiz, bizlere bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlatmıştır. Onların fedakârlıkları ve kahramanlıkları ilelebet unutulmayacak ve kalbimizde daima yaşayacaktır” diyerek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.