Bilim Merkezi’nden öğrencilere bilim şöleni

Bilim Merkezi’nden öğrencilere bilim şöleni
 Muhabir
Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi, Çerikli, Çelebi ve Sulakyurt ilçesindeki okulları ziyaret ederek öğrencilere bilim dolu etkinlikler düzenledi.

HEYECANLI ANLAR OLUŞTU

Kırıkkale’de her gün yüzlerce öğrencinin ziyaret ettiği Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi, bu defa merkeze uzak öğrencilere gitti. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatıyla 4 – 10 Ekim Uzay Haftası Çerikli, Çelebi ve Sulakyurt ilçelerinde kutlandı. 8-10 Ekim tarihleri arasında Bilim Merkezi ekibi Çerikli Atatürk Orta Okulu, Çelebi Orta Okulu ve Sulakyurt Şehit Kerim Arslan Orta Okulunda uzay temalı etkinlikler gerçekleştirdi. Etkinliklere yaklaşık 600 öğrenci katıldı.

bilim-merkezinden-ogrencilere-bilim-soleni2.jpg

BİLİMİN EĞLENCELİ YÜZÜNÜ KEŞFETTİLER

Bilim Merkezi ekibi, deney tüpleri, teleskoplar ve çeşitli materyallerle gerçekleştirdiği etkinliklerde öğrencilerin bilime olan ilgisini artırmayı hedefledi. Etkinlikte, öğrencilere bilimsel deneyler yapma fırsatı sunulurken, bilim merkezinin eğitmenleri tarafından bilimsel kavramlar eğlenceli bir şekilde Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi ekibi tarafından anlatıldı. Çerikli, Çelebi ve Sulakyurt’ta ki öğrencilerin büyük bir heyecanla katıldığı etkinliklerde, bilimin eğlenceli yüzünü keşfetmelerine olanak tanıdı.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.