Türk Eğitim-Sen’den Kırıkkale çıkarması

Türk Eğitim-Sen’den Kırıkkale çıkarması
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Ceylan ve beraberindeki heyet, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın'ı makamında ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ziyarette, eğitim çalışanlarının sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Karşılıklı hediyeleşmeyle sona eren ziyarette, her iki taraf da iş birliğine açık olduklarını belirtt
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Ceylan ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan, Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın'ı ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyarette, eğitimde yaşanan güncel sorunlar, öğretmenlerin çalışma koşulları ve öğrencilerin eğitim kalitesi gibi konular ele alındı. Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü için her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Ceylan ise, eğitimde iş birliğinin önemine vurgu yaparak, Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışmalara hazır olduklarını belirtti.

turk-egitim-senden-kirikkale-cikarmasi2.jpg

İŞ BİRLİĞİ YAPMA KARARI ALINDI.

Kırıkkale'de eğitim camiası bir araya geldi. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Ceylan ve beraberindeki heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın'a nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, eğitimde daha iyi bir gelecek için ortak hedefler belirlendi. Karşılıklı hediyeleşmenin de yer aldığı ziyarette, eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü için iş birliği yapma kararı alındı.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.