Sporun ışığında bayram coşkusu

Sporun ışığında bayram coşkusu
Kırıkkale’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, sporun coşkusuyla kutlandı. Renkli ve heyecanlı görüntülerin oluştuğu kutlama programında öğrenciler hünerlerini sergiledi.

HEYECANLI ANLAR OLUŞTU

Başpınar Spor Kompleksi’nde düzenlenen güreş, judo, halter, taekwondo, softbol ve bocce müsabakalarında yüzlerce sporcu ter döktü. Müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yaptığı konuşmada sporcuları tebrik ederek, "Bugün burada sporun birleştirici gücünü bir kez daha gördük. Sizler, ilimizin geleceği için umut veriyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

zafer-bayrami.jpg

BAŞARILARINI DEVAMINI DİLEDİ

Müsabakalarda dereceye giren sporcular arasında, özellikle genç yaşta büyük başarılara imza atan isimler dikkat çekti. Sporcular, bu tür etkinliklerin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Kırıkkale’de düzenlenen spor etkinlikleri, gençlerin spora olan ilgisini artırdı ve onlara örnek teşkil etti. Sporcularımızın elde ettiği başarılar, ilimizin spor alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koydu.

hoca.jpg

CUMHURİYETİMİZİN TEMELLERİNİ ATMIŞTIR

Müdür Güneş, “Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli bayramlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir kez daha coşku ve gururla kutluyoruz. Bu büyük zafer, milletimizin azim, inanç ve kararlılığıyla elde edilmiş, bağımsızlık yolundaki en güçlü adımlardan biri olmuştur. 30 Ağustos, sadece bir zaferin değil, aynı zamanda milletimizin kaderini değiştiren, bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü perçinleyen bir dönüm noktasıdır. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan bu zafer, ülkemizin geleceğini aydınlatmış ve Cumhuriyetimizin temellerini atmıştır.”

blur-001.jpg

HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENDİRECEK

“Bu anlamlı günde, başta Şanlı ordumuzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; onların bıraktığı mirasa sahip çıkmanın bilinciyle hareket ediyoruz. Gençlerimizin bu bilinçle, milletimize ve bayrağımıza olan sevgilerini her geçen gün daha da güçlendireceğine yürekten inanıyorum. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, gençlerimizin sportif ve kültürel faaliyetlerle dolu bir hayat sürdürmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum.

Bu haber toplam 164 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.