Kırmızı lacivertliler, transferde vites yükseltti

Kırmızı lacivertliler, transferde vites yükseltti
 Muhabir
Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarında iç ve dış transferlerde vites yükseltti. Kırmızı lacivertliler, iç ve dış transferler başta olmak üzere 6 yeni oyuncuyla daha anlaşma sağladı.

6 FUTBOLCUYLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, 2024-2025 futbol sezonu hazırlıklarına hızlı başladı. Geçtiğimiz haftalarda transfer atağına geçen Kırıkkalegücü, art arda transferlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Kırmızı lacivertliler iç transfer olarak Buğra Şahiner ve Mehmet Söğüt ile anlaşma sağladı. Diğer 'yenigün' bir yandan yine 3. Ligde mücadele edecek olan Türk Metal 1963’ün 3 futbolcusu Birkan Katıkçı, Mehmet Tolun ve Adem Ercan ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon Bulvarspor’un kalesini koruyan Furkan Yardım, yaptığı anlaşma ile bu yıl kırmızı lacivertlilerin kalesini koruyacak.

futbol-jpg3.jpg

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Yeni sezona bomba gibi hazırlandıklarını dile getiren Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman, Bolu’da önümüzdeki günlerde takımın kampa gireceğini dile getirdi. Birlik ve beraberlik içerisinde yeni sezona hazırlandıklarını dile getiren Duman, “Son yapacağımız transferlerle kadromuzu daha da güçlendireceğiz. Şehrimizin takımının bir üst lige çıkması hususunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz şehrimizin takımının en iyi yerlere gelmesi için yönetimimizle birlikte bütün gayreti gösteriyoruz” dedi.

futbol-001.jpg

Bu haber toplam 355 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.