Kırıkkale’nin spor yatırımları incelendi

Kırıkkale’nin spor yatırımları incelendi
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’i ziyaret etti. Burada gençlerle bir araya gelen Pehlivanlı, spor alanında yapılan çalışmaları inceledi.

ÖNEMLİ İŞLERE İMZE ATILDI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, spor alanında yatırımların değerlendirilmesi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş'i ziyaret etti. Burada gençlerle bir araya gelen Pehlivanlı, spor alanında yapılan çalışmaları inceledi. AK Parti olarak gençlerimizin her zaman hizmetindeyiz diyen Pehlivanlı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bugüne kadar spor alanında birçok başarılı çalışmalara imza atıldı” dedi.

spoo.jpg

YATIRIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Kırıkkale’nin de bu yatırımlardan nasibini aldığını vurgulayan Pehlivanlı, bu yatırımların artarak devam edeceğine değindi. Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Pehlivanlı, “Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş'i ziyaret ettik. Müdürümüzle İlimizdeki spor yatırımları ve gençliğe yönelik çalışmaları değerlendirdik. Yahşihan Gençlik Merkezinde kurs çalışmalarını gezdik ve gençlerimizin eserlerini inceledik ve gurur duyduk. İl Müdürümüze ve tüm kurum çalışanlarına başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

spor.jpg

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.