Kırıkkalegücü’nün adı ve logosu değişti! İşte yeni logo

Kırıkkalegücü’nün adı ve logosu değişti! İşte yeni logo
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4 grupta mücadele edecek olan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’nün adı değişti. Yeni sezonda kırmızı lacivertliler, Kırıkkale Futbol Kulübü olarak sahaya çıkacak.

YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

2024-2025 futbol sezonu için hazırlıklarına başlayan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, geçtiğimiz aylarda kongreye gitmiş ve başkanlık ile yönetiminde kan değişimi yaşamıştı. Kulüp Başkanı Adnan Duman ve yönetimi, yeni sezonda hedef 2. Lig parolasıyla çalışmalarına sıkı şekilde başladı.

logo-2.jpg

YENİ LOGO İÇİN PANTER'DEN YOLA ÇIKILDI

Tecrübeli teknik direktör Ercümend Coşkundere ile anlaşma sağlayan kırmızı lacivertliler, yeni sezon için ismini ve logosunu değiştirdi. Kırıkkalegücü FK’nın yeni sezon ismi ise Kırıkkale Futbol Kulübü oldu. Daha önceden elinde silah tutan asker siluetinin bulunduğu logo ise, Kırıkkale’nin dağlarında görülen Panter'den yola çıkılarak esinlendi.

KULÜP, ANONİM ŞİRKET STATÜSÜNE GEÇECEK

Kırıkkalegücü FSK ismi ve logosu, 10 Ağustos’ta yapılacak olan olağanüstü kongrede yönetime sunulacak. Yönetimin bu ya da başka bir logoya onay vermesi durumunda kulübün yeni logosu ve kimliği TFF'nin kabul etmesinin ardından o çatı altında birleşecek. Yeni sezona yetişmesi durumunda, kulübün dernekler statüsünden çıkıp, Anonim Şirketi statüsüne geçmesi de planlanıyor.

Bu haber toplam 617 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.