Kırıkkalegücü sezonu açıyor

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında birinci etap kampına girdi. Afyonkarahisar’da kamp yapacak olan takım, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.

KALİTELİ OYUNCULARI KADROSUNA KATTI

2024-2025 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan ve sezona iddialı şekilde hazırlanan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, hem yönetim değişikliği hem de köklü oyuncu değişiklikleriyle hazırlıklarına başladı. İç ve dış transferler yaparak kadrosunu güçlendiren kırmızı lacivertliler, geçtiğimiz sezon şampiyonluk mücadelesi veren takımlarda bulunan oyuncuları kadrosuna kattı. Tecrübeli Teknik Direktör Ercümend Coşkundere’nin öğrencileri, 8 Eylül’de başlayacak olan ilk yarı sezonu için Afyonkarahisar’da 1. Etap kampına girdi.

kspor.jpg

ŞAMPİYONLUKLA BİTEN BİR HİKAYE OLSUN

Kamp öncesi transfer sürecini değerlendiren Coşkundere, yolun sonunda şampiyonlukla biten bir hikaye olması için bu yola çıktıklarını dile getirdi. Kırıkkalegücü ile görüşme sürecini değerlendiren Coşkundere, kulüp başkanı Adnan Duman’a nasıl bir yapılanma olabileceği konusunda görüş alışverişine bulunduklarını ve yapılan görüşmeler ile düşüncelerin olumlu geçerek bu sezon Kırıkkalegücü ile anlaştığını ifade etti.

kspor-jpg2.jpg

KIRIKKALE, ADNAN DUMAN’A SAHİP ÇIKMALI

Kırıkkalegücü Genel Kaptanı Bora Tunç, “Çok iyi bir yönetim çok iyi bir başkan Adnan başkanımızın önderliğinde çok iyi bir yönetim çok iyi bir teknik heyet ve iyi transferlerle yola devam ediyoruz. Transferlerimiz devam edecek, şimdilik iyi bir ekip oluşturduk. Birkaç bölgede eksiğimiz var onlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Hedef 2. Lig düşüncesiyle yola çıktık sonunda da başaracağımıza inanıyorum. Bu şehrin Adnan Duman gibi bir değere sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum çünkü her alanda bu kulübe desteğini veriyor. Yönetim kurulu olarak destek veriyorlar. Bizlerde elimizden geleni yapıyoruz İnşallah hedefimize ulaşacağız” dedi.

ŞEHRİ AYAĞA KALDIRACAK BİR TAKIM

Genel Menajer Uğur Kütük, “Sezon başı başladığımız planlama doğrultusunda hedefe oynayan, şehri heyecanlandıracak ayağa kaldıracak iyi tempolu güzel tempolu bir takım oluşturmaya çalıştık ve bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Yaptığımız transferlerle bakıldığı zaman şehrimizde bize geri dönüşlerde çok olumlu cevaplar oldu. İnşallah şimdi kamp dönemi başlıyor tabi transfer yapmakla bitmiyor iş takım olabilmekle takım olabilmenin en büyük yolud a bu kamplarda geçiyor. Kamplarda takım olabilme takımı bir bütün halinde aile içerisinde takımı buraya tam hazır şekilde getirmemiz lazım” dedi.

TARAFTARLAR TAKIMIN 12’NCİ ADAMI

Önemli transferlerin yapıldığını ifade eden Coşkundere, “Kırıkkalegücü, lokomotif bir futbol takımı. Geçmiş dönemlerinde sayısız başarılara imza atmış bir takımda olmaktan gururlu ve mutluyuz. Bizler Sakarya’da taraftarın takım için ne kadar önemli olduğunu orada gördük. İlk önce 2 bin, 3 bin kişiyle başladı maçlar ve beklenti yüksek olunca stadyum dolmaya başladı. Çünkü takım oynadığı oyun ile skorlar ile takımı stadyuma çekmeyi başardı. Çünkü taraftar takımın 12’nci adamı. İnşallah aynı durumu burada da yapacağız. Alacağımız galibiyetlerle taraftarımızı sahaya çekeceğiz ve bu sezonun sonunda inşallah şampiyon olacağız” dedi.

KIRIKKALE’YE 2. LİG’İ HEDİYE EDECEĞİZ

Kırıkkalegücü’nde olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren kaleci Onur Özalgan, “Böyle bir oluşumun içinde olduğum için çok mutluyum. Burada iyi bir ekip kuruldu. Bu ekibin bir parçası olmaktan dolayı mutluyum. Hedefimiz şampiyonluk. Bu sene inşallah Kırıkkale’ye 2. Ligi hediye edeceğiz. Çok çalışıp Kırıkkale’yi şampiyon yapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Bir diğer oyuncu Kırıkkaleli Adem Ercan ise; “Kırıkkale’nin uzun süredir hasret çektiği bir yönetim ve takım kadrosu oluşturuldu. Bu yıl üzerimize düşen görevin fazlasını yapacağız. Allah’ın izniyle bir üst lige çıkmak için şehrimizi sevindireceğiz” ifadesinde bulundu. Orta saha oyuncusu Nurettin Çağlar, “Güzel bir oluşum içerisindeyiz. Daha önceden şampiyonluklar ve nice başarılar yaşadım. Kırıkkalegücü’nün de şampiyonluk adaylarından bir tanesi olduğu için geldim. 10 numara pozisyonunda bu yükü kaldıracağıma inanıyorum. İnşallah Kırıkkale’yi hak ettiği sezona ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 334 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.