Kırıkkale’de Gençler için spor okulları devam ediyor

Kırıkkale’de Gençler için spor okulları devam ediyor
 İnternet Editörü
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği GSB Spor Okulları, yaz aylarının keyfini çıkarmak ve yeni sporlar keşfetmek isteyen çocuklar ve gençler için harika bir fırsat sunuyor.

29 BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR

29 farklı branşta ve 72 antrenörün özverili çalışmalarıyla yürütülen bu programda, Kırıkkale'nin gençleri keyifli bir şekilde spor yapıyor ve yeni beceriler kazanıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, GSB Spor Okulları'nın önemini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: "Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz aylarını daha verimli geçirmeleri ve sporla tanışmaları bizim için çok önemli. Bu amaçla GSB Spor Okulları'nı 29 farklı branşta ve 72 antrenörümüzün özverili çalışmalarıyla yürütüyoruz. Sporun, hem beden sağlığı hem de zihinsel gelişim için çok önemli olduğuna inanıyoruz. GSB Spor Okulları ile çocuklarımıza ve gençlerimize sporu sevdiriyor ve onların sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunuyoruz."

spor-jpg2.jpg

GSB SPOR OKULLARI'NDA NELER OLUYOR?

GSB Spor Okulları'nda çocuklar ve gençler, atletizm, badminton, basketbol, boks, cimnastik, futbol, güreş, hentbol, judo, karate, kickboks, okçuluk, su sporları, tenis, voleybol gibi 29 farklı branşta eğitim alabiliyor. Yetkin antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen bu eğitimlerde, çocuklar ve gençler temel spor becerilerini geliştiriyor, spor disiplinini öğreniyor ve takım ruhunu yaşıyor. GSB Spor Okulları'na katılmak için Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün internet sitesini ziyaret edebilir veya 17 Ağustos Spor Salonu'na başvurabilirsiniz. Katılım için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

spor-jpg3.jpg

GSB SPOR OKULLARI İLE YAZIN TADINI ÇIKARIN!

GSB Spor Okulları, çocuklarınızın ve gençlerinizin yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için eşsiz bir fırsat sunuyor. Siz de çocuklarınızı ve gençlerinizi GSB Spor Okulları'na kaydederek onların sporla tanışmalarını ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlayabilirsiniz.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.