Kırıkkale FK’da Osman Arslantaş, göz dolduruyor

Kırıkkale FK’da Osman Arslantaş, göz dolduruyor
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Futbol Kulübü’nün Alanyaspor’dan kiraladığı genç oyuncu Osman Arslantaş, performansıyla göz dolduruyor. Lig sezonunda unutulmayacaklar arasında adını yazdırmaya başlayan Arslantaş, genç yaşıyla ve performansıyla yüzleri güldürüyor.

3 MAÇTA 5 GOLÜ VAR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü’nde yüzler gülüyor. Sinerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman’ın kulüp başkanlığını yaptığı Kırıkkale FK, adeta yeniden küllerinden doğarak bütün takım yeniden oluşturuldu. Bu süreçte Alanyaspor’dan kiralık olarak kırmızı lacivertli renklerle anlaşma sağlayan 19 yaşındaki Osman Arslantaş, forma şansı bulduğu Ziraat Türkiye Kupası ve lig maçları dahil toplamda 3 maçta 5 golle rakip ağları havalandırdı.

TAKIMINI GALİBİYETE TAŞIYOR

Kırıkkale Futbol Kulübü’nde forvet olarak görev alan Arslantaş, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Çıktığı her maçta takımını galibiyete taşıyan Arslantaş, profesyonel futbolcu olduğu günden itibaren toplamda 41 maça çıkarak 12 golün sahibi oldu. Akademi liglerinde ise çıktığı 86 maçta 45 gol sahibi unvanını elde etti. Büyükçekmece Tepecikspor karşısında 2 gol, Ziraat Türkiye Kupası Çankırı FK karşısında 2 gol ve son olarak Ağrı FK deplasmanında 1 golün sahibi oldu.

RAKİP DEFANSI ETKİSİZ HALE GETİREBİLİYOR

Sağ ve sol kanatlardan geliştirilen takım oyununda karşı rakip kalesinde büyük etkili olan ve 3. Bölgede hareketli bir oyun tarzına sahip olan Arslantaş, 1 metre 88 santimetrelik boyunun uzunluğunu da kullanarak rakip defansı etkisiz hale getirebiliyor. Meşin yuvarlağı ayağına beklemeden, pozisyon bulmak adına varyasyonların içine girmekten çekinmeyen Arslantaş, topla karşı takımın ceza sahası içerisinde buluştuğu topu yüzde 95 oranında gole ya da asiste çeviriyor.

kirikkale-fkda-osman-arslantas-goz-dolduruyor-2.jpg

ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR

Altyapı kariyerinde Kasımpaşa ve Fenerbahçe bulunan Osman, Alanyaspor ile profesyonel sözleşme imzaladı ve Bulvarspora kiralandı. Geçtiğimiz yıl Bulvarsporda 8 gol atan Osman ligin son haftası attığı gol ile takımını ligde tutmayı başarmıştı. Bu sene şampiyonluk mücadelesi veren Kırıkkale FK'de kadro kalitesi onun skor katkısına da yansıdı ve şimdiden 5 gole ulaştı! Bonservisi Başakşehir'de olan, Elazığspor'da kiralık olarak forma giyen 2001 doğumlu Muhammet Arslantaş ile kardeşler.

Bu haber toplam 22 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.