Kırıkkale FK, liderlik hedefinde!

Kırıkkale FK, liderlik hedefinde!
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Futbol Kulübü, kendi saha ve seyircisi önünde Akedaş Epsas Kahramanmaraş İstiklalspor'u konuk edecek. Liderlik peşinde olan kırmızı lacivertliler, üçüncü haftada yine galibiyet istiyor.

DERBİ HAVASINDA KARŞILAŞMA

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Gruptü mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulubü, doludizgin şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı çalışmalara imza atan kırmızı lacivertliler, sezonun 3'üncü hafta karşılaşmasına çıkacak. Geride bıraktığı iç sahada Büyükçekmece Tepecikspor ile deplasmanda Ağrı FK karşısında aldıkları toplam 6 puanla üçüncü sırada yer alan Kırıkkale FK, averaj farkıyla 6 puanla 5'nci sırada yer alan Akedaş Epsas Kahramanmaraş İstiklalspor'u konuk edecek.

kirikkale-fk-liderlik-hedefinde5.jpg

KARŞILAŞMAYI YILMAZ YÖNETECEK

22 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Başpınar Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Seyfettin Alper Yılmaz yönetecek. Orta hakem Yılmaz'ın yardımcı hakemlik görevlerini ise Eray Pınar ve Ertuğrul Konar yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Fikret Hakan Abay görev yapacak. TFF tarafından belirlenen isimlere göre Hasan Yapıcı gözlemci, Tahsin Üçpınar ve Necati Burak Bozdağ ile birlikte temsilcilik görevlerini üstlenecek. Derbi havasında geçecek olan karşılaşmada her iki takım için elde edilecek olan 3 puan liderlik konusunda büyük katkı sunacak.

kirikkale-fk-liderlik-hedefinde2.jpg

PAZAR GÜNÜ SAAT 16.00’DA OYNANACAK

Grubun lideri olan Orduspor 1967 A.Ş kendi saha ve seyircisi önünde 2 hafta boyunca puan toplayamayan ve 14'üncü sırada yer alan Bergama Sportif A.Ş ile mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda rakibimiz olan ve grubun ikinci sırasında yer alan Zonguldak Kömür, geçtiğimiz hafta deplasmandan 3 puan aldığımız Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü'nü konuk edecek.

kirikkale-fk-liderlik-hedefinde1.jpg

BİZİM İÇİN ERKEN BİR DERBİ OLACAK

İki haftalık süreci değerlendiren Kırıkkale Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ercümend Coşkundere, “Konuk edeceğimiz Kahramanmaraş İstiklalspor’da iki haftalık maçını kazandı. Bu bizim için erken bir derbi olacak. Bundan sonraki 3-4 hafta üst sıralarda kimlerin mücadele edeceğine yönelik bir şekillenme yoluna girecek. Bizler bu üst sıralara tutunup, hatta ve hatta ilk sırada yani şampiyonluk yolunda bulunmak ve sezonu orada bitirmek istiyoruz. Çalışmalarımız aralıksız şekilde devam ediyor. Bir yandan lig maçları bir yandan Ziraat Türkiye Kupası maçları devam ediyor.”

kirikkale-fk-liderlik-hedefinde4.jpg

KABULLENEN DEĞİL, RAKİBE BASKIN OLAN TAKIMIZ

“Bu zorlu karşılaşmalar için bizimde hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda olmamıza rağmen hem rakibin hem de bizim etkili ataklarımız oldu. Kabullenen bir oyun değil, baskın olmaya çalışan, rakip üzerinde etkili olmaya çalışan bir takımız. Rakip üzerinde etkili olduğumuz müddetçe kazanmayı biliyoruz. Geçtiğimiz hafta hem hafta içi hem de hafta sonu iki maç yaptık. Çok şükür bu iki maçta da kazanmayı bildik. İnşallah bu hafta hanemize yine 3 puanı yazdırmanın hedefindeyiz” dedi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.