Kırıkkale FK, Ağrı maçının hakemleri belli oldu!

Kırıkkale FK, Ağrı maçının hakemleri belli oldu!
 İnternet Editörü
Kırıkkale Futbol Kulübü, sezonun ikinci hafta maçına Ağrı'da çıkacak. Kolibri Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak olan kırmızı lacivertiler, deplasmanda hanesine 3 puan yazdırmak istiyor.

KARŞILAŞMA PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da aldığı galibiyetle morallerin yüksek olduğu Kırıkkale Futbol Kulübü, 15 Eylül Pazar günü Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumu'nda saat 15.30'da Kolibri Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak. Gürkan Özbalkanlı'nın yöneteceği karşılaşmada Kırıkkale FK sergi galibiyete başlamak, Ağrı FK ise sezonun ilk 3 puanıyla tanışmak için sahada mücadele verecek.

fk.jpg

SAHADA VAR GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ

90 dakikalık karşılaşmayı Gürkan Özbalkanlı yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Kurtuluş Aslan, Ahmet Türkeş ve Muhammed Seyda Demirel yapacak. Ali Göl gözlemci, Murat İla Aras ise temsilci olacak. Seri galibiyet serisine başlamak istedikleirini dile getiren Teknik Direktör Ercümend Coşkundere, "İnşallah Kırıkkale'ye 3 puan alarak dönmek istiyoruz. Elimizden gelen gayreti göstererek sahada var gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi.

ll.jpg

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.