Kırıkkale FK, 3 puan peşinde!

Kırıkkale FK, 3 puan peşinde!
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Futbol Kulübü, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Sebat Gençlikspor'u konuk edecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda Zonguldak FK'yı eleyen ve moral bulan kırmızı lacivertliler, ligde puan kaybını durdurmanın peşinde.

KENDİ SAHASINDA MÜCADELE VERECEK

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü, ligde puan kaybını durdurmak istiyor. Kahramanmaraş FK, Edirne FK ve son olarak Zonguldak FK'dan puan kaybeden, Ziraat Türkiye Kupası'nda Zonguldak FK'y 2-4'lük skorla eleyen kırmızı lacivertliler, kendi saha ve seyircisi önünde Sebat Gençlikspor'u konuk edecek. Şampiyonluk yarışına yeniden katılmak isteyen Kırıkkale FK, 13 puanla 2'nci sırada yer alan Sebat Gençlikspor'a şampiyonluk yolunda çelme takmak istiyor.

kirikkale-fk-3-puan-pesinde2.jpg

GALİBİYET PAROLASIYLA SAHAYA ÇIKACAK

13 Ekim saat 15.00'te Başpınar Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Talha Öztürk yönetecek. Birtan Yavuz, Furkan Kocayıldız ve Engin Uğur yardımcı hakem olarak görev yapacak.

kirikkale-fk-3-puan-pesinde3.jpg

Ayhan Akgöz gözlemci, Nurullah Öztürk ve Özgür Demir temsilci olacak. Fikret Karabudak Stadyumu'nda antrenmanlarını ve hazırlıklarını sürdüren Teknik Direktör Aykut Erdoğan'ın öğrencileri, galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak.

Bu haber toplam 27 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.