Karakeçili’de havuzda yaz şenliği

Karakeçili’de havuzda yaz şenliği
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yaz sıcaklarının en yoğun hissedildiği şu günlerde, Karakeçili İlçesi GSB Spor Okulları ve Gençlik Merkezi Yaz Okullarını ziyaret ederek öğrencilerle keyifli bir araya geldi.

ÇOCUKLAR BÜYÜK MUTLULUK DUYUYOR

Ziyarette Güneş'e, Gençlik Merkezi Müdürü Selim Öztürk ve Spor Okulları Sorumlusu Ali İhsan Öztürk de eşlik etti. Güneş, yaz okullarında eğitim gören öğrencilerle sohbet ederek, hem yaz tatilini keyifli bir şekilde geçirmelerini hem de spor yaparak sağlıklı kalmalarını sağladıkları için Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

karakecilide-havuzda-yaz-senligi1.jpg


HEM EĞLENİYOR HEM DE SAĞLIKLI KALIYORLAR

Yaz okullarında sunulan imkanlar ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi alan Güneş, "Gençlerimiz yaz sıcaklarında burada serinliyor ve aynı zamanda da spor yaparak hem eğleniyor hem de sağlıklı kalıyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak biz de bu imkanları sunarak onların gelişimlerine katkıda bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz." dedi. Ziyaret, Güneş'in öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.


Bu haber toplam 86 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.