Hacılar Belediyespor sezona iyi başladı

Hacılar Belediyespor sezona iyi başladı
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
2. Amatör Küme'de mücadele eden Hacılar Belediye Spor, sezonun açılış maçında Kale Kartalları Spor’u 9-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek lige etkileyici bir başlangıç yaptı.

BÜYÜK BİR GURUR YAŞATTI

Sahada ortaya koyduğu üstün oyunla rakibine adeta nefes aldırmayan takım, sergilediği performansla hem teknik ekibe hem de taraftarlara büyük bir gurur yaşattı. Maç boyunca disiplinli futbolu ve mücadeleci ruhuyla dikkat çeken Hacılar Belediye Spor, attığı gollerle sadece üç puan değil, moral ve motivasyon da kazandı. Teknik heyetin stratejik yönetimi ve oyuncuların uyumu, farklı galibiyetin temel taşları oldu.

hacilar-belediyespor-iyi-basladi2.jpg

DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Galibiyet sonrası açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan, “Takımımızı yürekten kutluyorum. Bu sadece bir başlangıç, sezon boyunca bu azmin devam edeceğine inancımız tam,” ifadelerini kullandı.

hacilar-belediyespor-iyi-basladi3.jpg

Başkan Erdoğan ayrıca gençliğe ve spora verdikleri desteğin artarak süreceğini vurguladı. Bu sonuçla Hacılar Belediye Spor, şampiyonluk yolunda güçlü bir aday olduğunu şimdiden göstermiş oldu. Taraftarlar ise bir sonraki maç için sabırsızlanıyor.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.