Altyapı seçmeleri başladı

Altyapı seçmeleri başladı
 Muhabir
Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’nün altyapısının güçlenmesi ve birbirinden yetenekli futbolular yetiştirmek amacıyla altyapı seçmeleri başladı. Seçmelerin ilk gününde 185 sporcu katılım sağladı.

185 SPORCU KATILIM SAĞLADI

Bu sezon TFF 3. Ligde mücadele edecek olan ve grubun iddialı takımları arasında yer alan Kırıkkalegücü FK, hem sezon hazırlıklarını hem de altyapı ve gelecek dönemlere futbolcu hazırlıkları için sağlam bir temel atmaya başladı. Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’nün altyapısının güçlenmesi ve birbirinden yetenekli futbolular yetiştirmek amacıyla altyapı seçmeleri başladı. Seçmelerin ilk gününde 185 sporcu katılım sağladı.

fdsgf.jpg

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Fikret Karabudak Stadyumunda gerçekleştirilen seçmelerde heyecanlı ve renkli görüntüler oluştu. Altyapı için forma kapmak için mücadele sergileyen öğrenciler arasında geleceğe ışık tutan öğrencilerin olması büyük dikkat çekti. Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman, “Altyapı seçmelerimiz başladı. 185 sporcu ile ilk günü tamamladık. Geleceğe futbolcu hazırlamak için Kırıkkalegücü Futbol Akademisi var gücüyle çalışıyor” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.