Akademi Futbol Okulu, Alanyaspor’un temsilcisi oldu

Akademi Futbol Okulu, Alanyaspor’un temsilcisi oldu
Kırıkkale’de yaklaşık 7-8 yıldır futbol alanında öğrenci yetiştiren Akademi Futbol Okulu, çocukların gelişimi için hizmet veriyor. Akademi Futbol Okulu, Alanyaspor’n isim hakkındı alarak altyapı zeminini oluşturuyor.

ALANYASPOR’UN TEMSİLCİLİĞİNİ ALDI

Geleceğin futbolcularını yetiştirmek amacıyla çalışma gerçekleştiren ve Kırıkkale’de son 7-8 yıldır önemli çalışmalara imza atan Akademi Futbol Okulu, son olarak Süper Lig temsilcisi Alanyaspor’un altyapıdan futbolcu yetiştirme isim hakkını aldı.

akademi-futbol-okulu-alanyasporun-temsilcisi-oldu-2.jpg

Yetenekli futbolcuları keşfederek geleceğe hazırlayan Akademi Futbol Okulu, Erkan Ünlü, Doğan Erol, Kadir Demir, Ömer Cömert, Yusuf Sarı, Mustafa Yıldırım ve Yusuf Selim’in antrenörlüğünde öğrencilerine eğitim veriyor.

GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Alanyaspor’un Kırıkkale’de il temsilciliği hakkını alan Akademi Futbol Okulu, düzenlediği törenle açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine; Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan katılım sağladı.

akademi-futbol-okulu-alanyasporun-temsilcisi-oldu-4.jpg

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren antrenör Erkan Ünlü, “Yaklaşık 7-8 yıldır Kırıkkale Akademi Futbol Okulu olarak Kırıkkaleli çocukların gelişimi için hizmet veriyoruz. Yaklaşık bir ay öncede Süper Lig ekibi Alanyaspor'un isim hakkını aldık ve Kırıkkale’deki alt yapı temsilcisi olduk. İnşallah güzel başarılara imza atmak için bu yola çıktık” dedi.

Bu haber toplam 292 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.