Önal ve Bozdağ’dan Özel’e ziyaret

Önal ve Bozdağ’dan Özel’e ziyaret
 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

HER ZAMAN DESTEK SAĞLAMA SÖZÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ile bir araya geldi. Kırıkkale genelinde yapılan hem yerel hizmetler hem de siyasi çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Özel, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Önal ve Bozdağ’a her zaman gereken desteği sağlayacakları sözünü verdi.

onal-ve-bozdagdan-ozele-ziyaret.jpg

KIRIKKALE’NİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyaretle ilgili CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanımız Onur Yüksel Bozdağ ve Kırıkkale Belediye Başkanımız Ahmet Önal, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Özgür Özel ile verimli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Kırıkkale'nin mevcut durumu ve geleceği üzerine önemli konular ele alındı. Sayın Genel Başkanımız, önümüzdeki günlerde Kırıkkale'yi ziyaret edeceğini belirterek, şehrimizin ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğini vurguladı” ifadesine yer verildi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.