Hamza Dağ: “CHP'li belediyeler eş, dost, akrabaların merkezi olmuş”

Hamza Dağ: “CHP'li belediyeler eş, dost, akrabaların merkezi olmuş”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Akraba dostu belediye başkanları, Özgür Özel'in bu açıklamalarına gülüp geçiyorlar. CHP'li belediyeler eş, dost, akrabaların merkezi olmuş durumdadır" dedi.

DAĞ, KIRIKKALE BELEDİYESİ’Nİ HEDEF ALDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kırıkkale Belediyesi’nin de aralarında bulunduğu CHP’li belediyeleri eleştirdi. Dağ, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında 31 Mart yerel seçimlerinin ardından milletin verdiği mesajı en net şekilde okuduklarını ve seçimin hemen ardından çalışmalara başladıklarını belirtti. Geçen hafta yerel yönetimler kampını tamamladıklarını hatırlatan Dağ, “Burada belediye başkanlarımızla 3 gün süren oldukça verimli toplantılar gerçekleştirdik. Haziran ayı içerisinde milletvekillerimiz, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerimiz, kurucularımız ve genel merkezde bulunan teşkilatımızın bulunduğu Kızılcahamam kampımızı yapmıştık. Orada da istişarelerde bulunduk. Kamplarımızın yanı sıra Merkez Karar Yönetim Kurulu ve MYK toplantıları ile birimlerimizin kendi içlerinde yaptığı çalışma ve değerlendirmelerle 31 Mart seçim sonuçlarını tahlil etmeye, vatandaşlarımızın bizden beklentilerini ve bu beklentilere karşı politikalar üretmeye gayret ediyoruz. Biz yerelden başlayan emek ve icratlarımızla milyonların gönlünde taht kurmuş bir siyasi hareketiz. Günümüze kadar hizmet ışığında yolumuzu aydınlatarak büyümüş bir siyasi partiyiz. Vatandaşlarla iç içe, şehirlerin sesi, milletin gücüyle genele yükselen bir hareketiz. Dolasıyla bizlerin yerel seçim sonuçlarını göz ardı etme gibi bir lüksümüz yoktur. Gayemiz vatandaşlarımızın verdiği mesaj doğrultusunda gereken muhasebeyi yapmak, milletimizle olan bağı kuvvetlendirmektir” diye konuştu.

AKRABALARIN MERKEZİ OLMUŞ DURUMDADIR

Kendi değerlendirmelerini yaparken bir taraftan da muhalefet partilerinin ne yaptığını izlediklerini söyleyen Dağ, “Gelin görün ki AK Parti'nin siyasetine gölge düşürmeye çalışanlar, bugün icraat ve hizmet adına bir arpa boyu kadar yol kat edememişlerdir. Şunu net bir şekilde söyleyelim ki 31 Mart seçimlerinin ardından yaklaşık üç buçuk, dört ay boyunca yerel yönetimlerde tam anlamıyla fiyasko olan bir Cumhuriyet Halk Partisi tablosuyla karşı karşıyayız. Bu süreçte CHP'li belediyeler ve belediye başkanları skandallarla, nepotizmle, usulsüzlüklerle ve vizyonsuzluklarla kamuoyunun gündemine gelmektedir. Üç aylık süreçte resmen kayırmacılık rekoru kırdılar. Belediyelerini eş, dost, akraba atamalarıyla tıka basa doldurdular. İstanbul, İzmir, Çanakkale, Kırıkkale, Bursa gibi yerler başta olmak üzere birçok büyükşehir, il ve ilçe belediyelerinde liyakata önem vermeden atamalar yaptılar. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel bu konuda biraz da kişisel PR yapmak adına akraba atamalarına karşı olduğunu belirten çıkışlar yapmışsa da kendisini dinleyen, ciddiye alan olmadı. Akraba dostu belediye başkanları, Özgür Özel'in bu açıklamalarına gülüp geçiyorlar. CHP'li belediyeler eş, dost, akrabaların merkezi olmuş durumdadır. Şu an neredeyse tamamı göreve devam ediyor. Son olarak gerçekten zihinleri de zorlayarak Esenyurt Belediye Başkanı, kayınbiraderini mali işler müdürü, kardeşini koruma, kuzenini özel kalem ve yeğenini, oğullarını danışman yaptı” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.