Erkeç: “Sakın provokasyonlara kapılmayın!”

Erkeç: “Sakın provokasyonlara kapılmayın!”
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç, Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen olaylarla ilgili sağduyu çağrısında bulundu.

Başkan Erkeç, “Bu olayların tüm Türkiye’ye yayılmaması için elimizden gelen tüm mücadeleyi vermeye devam edeceğiz! Sakın provokasyonlara kapılmayın” dedi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ MÜDAHALE ETTİ

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası sonrası ortalık karıştı. Kayseri Valiliği ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede krize yol açan vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bununla birlikte siyasilerden de artarda açıklamalar geldi. Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç, Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen olaylarla ilgili sağduyu çağrısında bulundu. Başkan Erkeç, “Bu olayların tüm Türkiye’ye yayılmaması için elimizden gelen tüm mücadeleyi vermeye devam edeceğiz! Sakın provokasyonlara kapılmayın” dedi.

MAALESEF ÜZÜCÜ OLAYLAR YAŞANIYOR

Erkeç, “Biz bugün Kayseri’de ki olaylar yaşanmasın diye mücadele ettik ancak maalesef çok üzücü olaylar yaşanıyor. Bu olayların tüm Türkiye’ye yayılmaması için elimizden gelen tüm mücadeleyi vermeye devam edeceğiz! Sakın provokasyonlara kapılmayın!

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.