Başkan Bozdağ ve Kızık, Vekil Kaplan’a cevap verdi

Başkan Bozdağ ve Kızık, Vekil Kaplan’a cevap verdi
 Muhabir
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, dün Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ı ağır bir dille eleştirmiş ve personellerin yerinin değiştirilmesini ‘mobbing’ ve ‘vicdansızlık’ olarak nitelemişti.

KARŞILIKLI AÇIKLAMALAR GELDİ

Kırıkkale’de gündem AK Parti ve CHP’nin yaptığı karşılıklı açıklamalarla bir hayli alevlenmiş durumda. Kırıkkale Belediyesi’nde personellerin yer değişikliği siyasetçileri karşı karşıya getirdi. Son olarak Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde çalışan 3 personelin çöp ve kilit parke gibi işçilik kadrolarında görevlendirilmesi AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan tarafından ağır bir dille eleştirilmişti. Bunun üzerine bugün CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, sosyal medyadan Milletvekili Kaplan’a yüklendi.

KELİMELER İSRAF OLACAK…

CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, sosyal medyasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Etik değerler’ ve ‘vicdan’ gibi bazı kavramlar birilerinin aklına yeni gelmiş. Ancak ağızlarına da pek yakışmıyor. 2017'de işten çıkarıldığı için belediye binasına çıkıp intihar etmeye kalkan belediye personelini ikna edip vazgeçiren Ahmet Önal’dır. Bu konuda tek kelime etmeyenler bugün konuşmaya başlamışlar. Siz onu bırakın da, mülteci yığını yaptığınız şehirlerin hesabını verin. Açlığa mahkum ettiğiniz emekliye hesap verin. Size söylenecek çok söz var ama biliyorum ki, yarısından fazlası boşa gidecek, israf olacak. En iyisi tasarruf tedbirleri kapsamında nefesimizi boşa harcamayalım. Ama bir konuda vekile hak verdim. O da ‘takdirin Kırıkkale kamuoyunda olduğudur.’ Ki takdirini bu seçmen 4 ay önce yapmıştır…”

KIRIKKALE’Yİ KERBELA’YA ÇEVİRİP…

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ise yine sosyal medyasında şu ifadelere yer verdi: “Kırıkkale’nin onlarca sorunu karşısında sessiz kalan ve ‘haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ sözünü unutan Ak Partili milletvekili, bıraktıkları enkazı göz ardı ederek, iki belediye işçisinin yerinin değiştirilmesi üzerinden Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal’a haddini aşan ifadeler kullandığı kamuoyunun malumudur! Evvela bilinmelidir ki, söz konusu ismin söylemleri vatandaşta karşılık bulmamış, haber olan yerlerde vatandaşlarımız gerekli cevapları bir bir vermişlerdir. Kırıkkale’yi Kerbela’ya çevirip susuz bırakanlar hakkında tek bir kelime etmeyenlerin, Belediye yönetimi Akp’deyken (Kendisinin İl Başkanı olduğu dönem) maaşını Kırıkkale Belediyesinden alan personeli Ak Parti İl Binasında çalıştıranların,

Belediye kadrolarını liyakat üzere değil, taraftarlık üzere belirleyenlerin, Devletin her bir kademesinde meydana gelen yolsuzluklar karşısında ağzından tek bir kelime çıkmayanların,

Sokak sokak istilaya dönüşen sığınmacılar hakkında tek kelam etmeyenlerin, Asgari ücret, emekli maaşı, hububat fiyatları karşısında ağzını bıçak açmayanların, Sırf CHP hizmet etmiş olmasın diye, belediyelerin gelirlerini kısıtlayıp, güya CHP’li belediyeleri cezalandıracağını düşünürken vatandaşları cezalandıranlar karşısında hazırolda bekleyenlerin, Belediye imkanlarını kullanarak sokağı kendi bahçesi yapanlar hakkında bir tek kelime kullanmayı kendisine ar edenlerin, Ne Cumhuriyet Halk Partisine Ne Belediye Başkanı Ahmet Önal’a ne de CHP’li herhangi bir isme ağzını açmaya haddi de, hakkı da yoktur!”

Bu haber toplam 910 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.