AK Parti’nin gündemi Kırıkkale

AK Parti’nin gündemi Kırıkkale
 İnternet Editörü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir başkanlığında bir toplantı gerçekleştirilerek Kırıkkale konuşuldu. Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantıya, Milletvekili Mustafa Kaplan ve Kırıkkale parti yönetimi katıldı.

KRİTİK KARARLAR ALINDI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in başkanlığında gerçekleştirilen önemli toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı ile birlikte katıldığı toplantıda, Kırıkkale’de ilçe kongre süreciyle ilgili kritik kararlar alındığını belirtti.

kaplan1.jpg

ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in başkanlığında gerçekleştirilen önemli toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Kaplan, "Teşkilatımızın geleceği ve ülkemizin daha güçlü yarınlara ulaşması için önemli adımlar attık. Antalya Milletvekilimiz ve Bölge Başkanımız Sayın Mustafa Köse ve koordinatörlerimizle kapsamlı istişarelerde bulunduk. Güçlü teşkilat yapımızı daha da pekiştirmek, her bir üyemizin katkısını artırmak ve partimizin belirlediği hedeflere kararlılıkla ulaşmak adına önemli kararlar aldık. Bu süreçte birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecek, büyük bir azimle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

BU SÜREÇTE DAHA DA KENETLENECEK

Kaplan, sözlerine şu şekilde devam etti: "Kırıkkale'de Kongre sürecimiz, partimizin temel dinamiklerini güçlendirmek ve ülkemizin geleceği adına attığımız adımların devamını getirmek için büyük bir fırsattır. Hem Kırıkkale teşkilatımız hem de ülke genelindeki teşkilatlarımız, bu süreçte daha da kenetlenecek. AK Parti'nin her zaman olduğu gibi milletimizin hizmetinde olduğunu bir kez daha göstereceğiz. Geleceğe emin adımlarla yürümeye ve halkımızın beklentilerini karşılamaya kararlıyız." Son olarak Kaplan, AK Parti'nin güçlü teşkilat yapısı sayesinde Türkiye'nin büyük hedeflerine ulaşacağına olan inancını yineleyerek, "Birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin yarınlarını inşa etmeye devam edeceğiz. Bu yolda atacağımız her adım, Türkiye'nin geleceğini daha aydınlık kılmak için olacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.