Kırıkkaleli triatloncular şampiyonluk istiyor

Kırıkkaleli sporcular Bölgesel Triatlon Ligi 2.etap yarışlarında ilk 3’e girmeyi başardı. Genç sporcular, 14 Eylül’de Bartın'da düzenlenecek olan 6. Bölge 3. Etap Bölge finalleri için antrenmanlarını sürdürüyor.

ŞAMPİYONLUĞA HAZIRLANIYOR

Kırıkkale’de yetişen genç triatloncular, 14 Eylül'de Bartın'da düzenlenecek olan Bölge Finalleri için ter döküyor. Bölgesel Triatlon Ligi'nde elde ettikleri başarılarla dikkat çeken sporcular, Türkiye şampiyonluğuna giden yolda önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş sporcuları antrenmanda ziyaret ederek Bartın'da düzenlenecek olan Bölge Finallerinde başarılar diledi.

ÖNEMLİ BAŞARIYA İMZA ATACAKLAR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş'in de ziyaret ettiği sporcular, havuzda, bisiklet yolunda ve koşu parkurlarında yoğun bir tempoyla antrenmanlarına devam ediyor.

Bölge Finalleri için hedeflerini belirleyen sporcular, Türkiye şampiyonasında ülkemizi temsil etmek istiyor. Antrenörlerinin de desteğiyle her geçen gün kendilerini geliştiren sporcular, yarışmada elde edecekleri başarılarla hem ilimizi hem de ülkemizi gururlandıracaklarına inanıyor.

SPOR POTANSİYELİNİ ORTAYA KOYACAK

Hamza Güneş, sporculara yaptığı ziyarette başarılar dileyerek, "Sizler bizim gururumuzsunuz. Bölge Finalleri'nde elde edeceğiniz başarılar, ilimizin spor alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koyacaktır" dedi. Triatloncular, şimdiden Bölge Finalleri için büyük bir heyecan yaşıyor. Tüm sporculara başarılar diler, Türkiye şampiyonluğuna ulaşmalarını temenni ederiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri