Kırıkkale FK, Sebat maçına hazır!

Kırıkkale Futbol Kulübü, Pazar günü oynayacağı Sebat Gençlikspor maçı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Aykut Erdoğan’ın öğrencileri, mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak.

KUPA GALİBİYETİ MORAL VERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü, ligde puan kaybını durdurmak istiyor. Kahramanmaraş FK, Edirne FK ve son olarak Zonguldak FK'dan puan kaybeden, Ziraat Türkiye Kupası'nda Zonguldak FK'y 2-4'lük skorla eleyen kırmızı lacivertliler, kendi saha ve seyircisi önünde Sebat Gençlikspor'u konuk edecek. Şampiyonluk yarışına yeniden katılmak isteyen Kırıkkale FK, 13 puanla 2'nci sırada yer alan Sebat Gençlikspor'a şampiyonluk yolunda çelme takmak istiyor.

KARŞILAŞMA PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

13 Ekim saat 15.00'te Başpınar Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Talha Öztürk yönetecek. Birtan Yavuz, Furkan Kocayıldız ve Engin Uğur yardımcı hakem olarak görev yapacak. Ayhan Akgöz gözlemci, Nurullah Öztürk ve Özgür Demir temsilci olacak. Başpınar Stadyumu'nda antrenmanlarını ve hazırlıklarını sürdüren Teknik Direktör Aykut Erdoğan'ın öğrencileri, galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak.

3 PUANIN SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ

Sancılı bir süreç geçirdiklerini ve Ziraat Türkiye Kupası galibiyeti ile moral bulduklarını dile getiren Erdoğan, “İç saha ve dış sahalarda kaybettiğimiz puan kaybını inşallah bu hafta atlatmak istiyoruz. Hem lig yolunda hem de Ziraat Türkiye Kupası yolunda başarılı şekilde ilerlemek istiyoruz. Oyuncularımız gerçekten de moral buldu.”

MUHAFIZLARDAN TATLI İKRAMI

“Hafta sonu oynayacağımız karşılaşmanın zor olacağını biliyoruz fakat bizlerde takım olarak güçlü bir kadroya sahibiz. İnşallah alacağımız 3 puanla mağlubiyetlik serisini kırıp, galibiyet serisine çevirmek istiyoruz” dedi. Başpınar Stadyumu’nda Muhafızlar taraftar derneği takıma destek olmak amacıyla tatlı ikramında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri