Kırıkkale FK, puan kaybını durdurmak istiyor!

Kırıkkale Futbol Kulübü, hafta sonu deplasmanda Zonguldak Spor Futbol Kulübü ile mücadele edecek. İki haftalık puan kaybını durdurmak isteyen kırmızı lacivertliler, hanesine altın değerinde 3 puanı yazdırmak için mücadele edecek.

ZONGULDAK EV SAHİPLİĞİNDE OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu 2024-2025 sezonunda 5'inci hafta karşılaşması oynanacak. 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü, Kahramanmaraş ve Edirne maçından alınan mağlubiyetlerin telafisini yapmak için hazırlıklarını tamamladı. Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turunda da rakip olan Kırıkkale FK-Zonguldak FK maçı 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.30'da Zonguldak'ın ev sahipliğinde oynanacak.

COŞKUNDERE GİTTİ, ERDOĞAN GELDİ

Üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Teknik Direktör Ercümend Coşkundere ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Kırıkkale FK, yeni Teknik Direktör olarak Aykut Erdoğan ile anlaştı. Kırıkkale FK tarafından alınan karar sonrasında ise Edirne maçında yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören Can Muhammed Vural ise yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Zonguldak Spor Futbol Kulübü A.Ş'nin ev sahipliğinde Karaelmas K. Köksal Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Emre Küçük yönetecek. Yardımcı hakemler olarak Volkan Esen, Melih Tan ve Bedirhan Gökdemir görev alacak. Soner Maraş gözlemci, İsmail S. Çolak ile Ergün Karaduman temsilci olacak. Zonguldak FK 10 puanla 3’üncü sırada, Kırıkkale FK ise 6 puanla 7'nci sırada yer alıyor.

PUAN KAYBININ TELAFİSİNİ YAPACAĞIZ

Fikret Karabudak Stadyumu’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kırıkkale FK, yaptığı çift kale maç ile süreci tamamladı. Çiçeği burnunda olan Kırıkkale FK Teknik Direktörü Aykut Erdoğan, kendilerine olan güveni boşa çıkartmamak amacıyla mücadele vereceklerini dile getirdi. Son 2 haftanın kendileri için zor geçtiğini belirten Erdoğan, planlamadıkları bir şekilde 6 puan kaybettiklerini ve bu puan kaybının telafisini yapmak istediklerini ifade etti.

PLANLADIĞINIZ BAZI ŞEYLER OLMAYABİLİYOR

Sezona güzel bir başlangıç yaptıklarını hem iç saha ve hem dış sahada aldıkları 2 galibiyetin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Erdoğan, “Kahramanmaraş İstiklal maçı ve Edirne FK maçında puan kayıplarımız bizleri derinden üzdü. İç sahada ve dış sahada çok rahat hanemize puan yazdırabilirdik. Bu futbol, planladığınız bazı şeyler olmayabiliyor. Rakip bir anda yakaladığı fırsatı değerlendiriyor, bazen bizlerde bu fırsatları değerlendiremiyoruz. Bana yeni bir görev verildi. Verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirecek ve inşallah sezon sonunda Kırıkkale FK’nın şampiyon olması için mücadele edeceğiz” dedi.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SALI GÜNÜ

Ziraat Türkiye Kupası’nın 2’nci eleme turunda da Kırıkkale FK ile Zonguldak FK 8 Ekim Salı günü saat 14.00’te aynı stadyumda karşı karşıya gelecekler. Her iki takımda liderlik yarışına giden bu yolda mutlak 3 puanı hanesine yazdıran taraf olmak istiyor. Teknik Direktör Erdoğan, “Hem lig maçını hem de Ziraat Türkiye Kupası maçını kazanarak inşallah güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” ifadesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri