Kırıkkale FK, deplasmanda puan kaybetti!

Kırıkkale Futbol Kulübü, puan telafisi için gittiği Zonguldak deplasmanında 3 puan bıraktı. İlk yarının 1-1 bittiği karşılaşmada gülen taraf ev sahibi oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü, sezonun 5'inci haftasında Zonguldak Futbol Kulübü deplasmanda karşılaştı. Dakikalar 15'i gösterdiğinde Zonguldak FK oyuncusu Umut Kerem Ayar, takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Hemen 3 dakika sonra sahneye çıkan Kırıkkale FK oyuncusu Osman Arslantaş, kafa golüyle eşitliği getiren golü attı. İlk yarı her iki takımın 1-1 eşitliğiyle sona erdi.

İkinci yarıya her iki takımda temkinli şekilde başladı. Kontra atakları değerlendiremeyen Kırıkkale FK, rakip kalesinde etkili olmaya çalışsa da istediği fırsatları iyi şekilde değerlendiremedi. Dakikalar 81'i gösterdiğinde ise Zonguldak FK oyuncusu Melih Mert Kaya, skoru belirleyen golü attı. (2-1)

Üst üste aldığı 3 haftalık mağlubiyet serisiyle Kırıkkale Futbol Kulübü, 6 puanda kaldı. Zonguldak FK ile Kırıkkale FK, Salı günü saat 14.00'te Ziraat Türkiye Kupası için mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri