Haydi, Kırıkkale! As bayrakları as

Kırıkkale Muhafızlar Taraftar Grubu, sezon öncesi Kırıkkale Futbol Kulübü için anlamlı bir destek çağrısında bulundu. Taraftar grubu, “Haydi, Kırıkkale! Şehrimizi kırmızı lacivert bayraklarımızla donatalım” çağrısında bulundu.

HER YERİ BAYRAKLARLA DONATALIM

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Futbol Kulübü, 8 Eylül’de kendi saha ve seyircisi önünde sahaya çıkacak. Kırıkkale Muhafızlar Taraftar Grubu, sezon öncesi Kırıkkale Futbol Kulübü için anlamlı bir destek çağrısında bulundu. Taraftar grubu, “Haydi, Kırıkkale! Şehrimizi kırmızı lacivert bayraklarımızla donatalım” çağrısında bulundu.

BÜTÜN KIRIKKALE DESTEK ÇIKMALI

2024-2025 TFF 3. Lig sezonunun başlamasına sayılı günler kala, Kırıkkale'de şehri ve takımı şampiyonluk yolunda desteklemek amacıyla "Kırıkkale FK Bayrak Kampanyası" başlatıldı. Muhafızlar Taraftar Derneği öncülüğünde hayata geçirilen kampanya, şehri kırmızı-lacivert bayraklarla donatmayı hedefliyor.

MOTİVASYONUNU ARTIRMAYI AMAÇLIYOR

Muhafızlar Dernek Başkanı Bedir Erdoğan, kampanyanın önemine dikkat çekerek, "Başta şehrimizin ileri gelen bürokratları, siyasileri ve spor insanları olmak üzere, tüm Kırıkkale ve Kırıkkalespor sevdalısı iş insanları, esnaf, sivil toplum örgütleri ve taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz," dedi. Kampanya, Kırıkkalespor’a gönül vermiş herkesin katılımıyla takımın moral ve motivasyonunu artırmayı amaçlıyor. Destek vermek isteyenler, belirtilen irtibat numarası üzerinden kampanyaya katılabilir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri