Erdoğan: “Hedefimiz kazanmak ve şampiyonluk”

Kırıkkale Futbol Kulübü Teknik Direktörü Aykut Erdoğan, lig ve Ziraat Türkiye Kupası sürecini değerlendirdi. Hedeflerinin her kazanmak olduğunu belirten Erdoğan, “Ben bu şehrin çocuğuyum. Kırıkkale’nin en iyi yerlere gelmesi için mücadele vereceğim” dedi

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA İLERLEYECEĞİZ

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü, hafta sonu ligin son sıralarına demir atan 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş. ile mücadele edecek. Fikret Karabudak Stadyumu’nda hazırlıklarını sürdüren kırmızı lacivertlilerde, Sebat Gençlikspor karşısında alınan 3 puanın moral ve motivasyonu var. Hem lig hem de Ziraat Türkiye Kupası sürecini Gazeteci Ahmet Gökdemir’e değerlendiren Teknik Direktör Aykut Erdoğan, hedeflerinin her zaman kazanmak olduğunu söyledi.

ERDOĞAN’DAN DUMAN VE YÖNETİME TEŞEKKÜR

Kendisine Teknik Direktörlük görevini emanet eden Kırıkkale FK Kulüp Başkanı Adnan Duman, yönetim kurulu üyeleri, Sportif Direktör Bora Tunç'a ve Genel Kaptan Uğur Kütük'e ve herkese sonsuz teşekkür eden Erdoğan, kendisi ve ekibine verilen sorumluluğun farkında olduklarını ifade etti. Erdoğan, “3 hafta alınan mağlubiyetten sonra kupada alınan tur bizlere büyük moral verdi. Akabinde kendi evimizde Sebat Gençlikspor karşısında hak edilmiş 3 puan bizi moral olarak hem de ruh olarak üst seviyelere taşıdı.”

BÜTÜN MAÇLARI KAZANMAK İSTİYORUZ

“Bizler, bütün karşılaşmaları büyük ölçüde önemsiyoruz. Hafta sonu 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş. karşı karşıya geleceğiz. Sebat Gençlikspor’dan aldığımız galibiyet sonrası bu maçı kesin geçmemiz gerekiyor. Akabinde içeride kendi saha ve seyircimiz önünde Denizlispor ile karşılaşacağız. Sonrasında ise yeniden zorlu bir fikstüre gireceğiz. O yüzden tüm hazırlıklarımızı kazanma odaklı hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

BEN BU ŞEHRİN ÇOCUĞUYUM

Kırıkkale’nin en iyi yerlere gelmesi için ekibiyle birlikte ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurgulayan Erdoğan, “Bende bu şehrin bir çocuğuyum. Ekibimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Futbolcularımız son derece özverili. Zaten başkanımız bu takımı kurarken hedeflerin ne kadar büyük olduğunu hem şehre hem de herkese çok net şekilde ifade etti. Görev yükümlülüğümüzün son derece bilincinde olarak teker teker bütün maçları geçerek şampiyonluk yoluna girmek istiyoruz. Akabinde mutlu sona ulaşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.”

TAKIMDA GALİBİYETLERİN MORALİ VAR

Takım içerisinde sıkı dostluklar ve arkadaşlık ilişkilerinin iyi olduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Oyuncularımız arasında galibiyetlerin vermiş olduğu bir moral var. Bizim takımımızda arkadaşlık çok üst seviyede. Bu moral ve motivasyon ne kadar yukarı çıkarsa oyuncularımız daha yüksek şekilde kanalize oluyorlar. Bu durumun iyi olmasıyla birlikte arkadaşlarımız daha fazla odaklanabiliyor. Şuan için süreçte bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Şuanda bütün hedefimiz planımız Turgutlu maçı ve sonrasında ise şampiyonluk” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri