Adnan Duman, takım için kurban kesti

Kırıkkale Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman tarafından takımın hem sezonda hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı şekilde ilerlemesi amacıyla kurban kesildi.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden ve 6 puanı bulunan Kırıkkale Futbol Kulübü, şampiyonluk yarışından kopmamak istiyor. Üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Kırıkkale Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman tarafından takımın hem sezonda hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı şekilde ilerlemesi amacıyla kurban kesildi. Kesilan kurban sonrası hep birlikte dualar edilerek, kazasız ve başarılı bir sezon temennisinde bulunuldu.

HEDEFİMİZ MUTLAK 3 PUAN

Takıma sonuna kadar güvendiğini belirten Duman, "Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu sancılı süreci atlatacağız. Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığımız galibiyet bizlere moral verdi. Pazar günü kendi sahamızda ligin 2'nci sırasında yer alan bir takımı konuk edeceğiz. Bütün takımımızın elinden gelenin fazlasını yapacağına inancım sonsuz. İnşallah bu hafta hanemize 3 puan yazdırarak yeniden ligde yükselme yarışına gireriz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri