Özgür Özel, Kırıkkale'ye gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırıkkale'ye geliyor. Parti yönetimi ve vatandaşlarla bir araya gelecek olan Özel, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ı da ziyaret edecek.

BELEDİYE ZİYARETİ VE HALKA HİTAP EDECEK

Mahalli İdareler Yerel Seçiminde yüzde 50'yi aşkın bir oy alarak uzun bir aradan sonra yerel yönetimlerin idaresini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, 16 Ekim Çarşamba günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ağırlayacak. Özel, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, parti yönetimi ve halk buluşması gerçekleştirecek. Belediye önünde vatandaşlara hitap edecek olan Özel, Başkan Önal'ın kısa sürede yaptığı önemli çalışmalar hakkında bilgiler alacak.

BAKAN ÖNAL, HERKESİ DAVET ETTİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek olan halk buluşmasına tüm yurttaşlarımız davetlidir. Kırıkkale için her alanda daha önemli çalışmalar yapmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çıktığımız bu yolda bizlere her zaman destek sağlayan Genel Başkanımız Özgür Özel'e sonsuz teşekkür ederim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri