Yaşam Hastanesi’nde saç ekiminde uzman isim

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde hizmet vermekte olan, ülkemizin tanınmış saç ekim uzmanlarından Davut Karabacak’ın resmi internet sitesi yayın hayatına başladı.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Ülkemizin tanınmış saç ekim uzmanlarından Davut Karabacak’ın resmi internet sitesi yayın hayatına başladı. Saç ekimi, saç bakımı, saç dökülmesi gibi konularda uzman görüşüyle bilgiler verilen internet sitesinde cilt hastalıklarında saç ekimi, FUE saç ekimi, DHI saç ekimi başlıklarında ayrıntılı bilgi bulabiliyorsunuz.

YAŞAM’DA HİZMET VERİYOR

Yaşam Hastanesi’nde hizmet veren, Kırıkkale’mizin değerli uzmanlarından olan Karabacak yaptığı açıklamada “Hastalarımızın ve saç ektirmeyi düşünen vatandaşlarımızın merak ettiği konulara ışık tutmak, sordukları sorulara cevap verebilmek için kurduğumuz internet sitesi yayın hayatına başladı. Böylelikle saça dair her şeyi bir arada bulabilecekleri, beni ve kliniğimi tanıyıp verdiğim hizmetler hakkında bilgilenebilecekleri bir mecraya kavuşmuş olduk” dedi.

İLETİŞİM İMKANI VAR

https://davutkarabacakclinic.com/ adresinden ulaşılabilen internet sitesinin içeriği oldukça dolu. Saç ekimi ve saça dair her şeyi Davut Karabacağın internet sitesinde bulabiliyorsunuz. Ayrıca internet sitesi üzerinden Davut Karabacak ile iletişime geçmek mümkün.

DAVUT KARABACAK KİMDİR?

Gaziantep’te doğdum. İstanbul Altınbaş Üniversitesi’nde 4 yıl anestezi eğitimi aldım. Sonrasında yurt içi ve yurt dışında saç ekimi, saç bakımı, PRP ve Mezoterapi eğitimlerine katıldım. Yaklaşık 10 yıldır saç sağlığınız için çalışıyorum. Binlerce saç ekimi gerçekleştirdim, binlerce danışanımın saç bakımlarını üstlendim. Davut Karabacak Hair Clinic’i üç yıl önce kurdum. İstanbul ve Kırıkkale’de yurt içinden ve yurt dışından gelen danışanlarımı kabul ettiğim iki şubem var. Yaklaşık 2 yıldır ağırlıklı olarak Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’yle iş birliği içerisinde çalışmalarımı sürdürüyorum. Verdiği hizmetler; Saç ekimi, sakal ekimi, saç prp, saç mezoterapi, saç bakımı. https://davutkarabacakclinic.com/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri