Emekçi sağlıkçıların günleri kutlandı

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERİLDİ

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nı bir dizi anlamlı etkinlikle kutladı. Hastane personelleri ve emekçiler, bu özel günü kutladı. Etkinlikler kapsamında, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastanede görev yapan personelleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Albayrak, yaptığı açıklamada emeğiyle ve alın teriyle yaşamı var eden işçilerin ve bütün emekçilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutlayarak, onların her zaman Türkiye Cumhuriyeti'nin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir rol oynadıklarını vurguladı.
Hastanede düzenlenen diğer etkinlikler arasında ise müzik dinletileri, şiir okuma programları ve ikramlar yer aldı. Personeller ve emekçiler, bu özel günün coşkusunu doyasıya yaşayarak birlikte eğlenmenin keyfini çıkardılar.

ÖNEMİNE VURGU YAPILDI

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nin düzenlediği 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlamaları, personeller ve emekçiler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu anlamlı etkinliklerle, emek ve dayanışmanın önemi bir kez daha vurgulanmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri