Bozdak yıldönümünü kutladı

Kırıkkale'de bir yıl önce kurulan Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Kulübü 1. yılını ses getiren bir programla kutladı.

BİR YIL İÇERİSİNDE TAM 39 FAALİYET

Tam 158 üyenin katılımıyla gerçekleşen program Kırıkkale Eypark tesislerinde gerçekleştirildi. Programda, Bozdak'ın bir yıl içerisinde yapmış olduğu faaliyetlerden, sosyal sorumluluk projelerinden bahsedilen video gösterimleri, hediye çekilişleri ve pasta kesimi yapıldı. Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Kulübü bir yıl içerisinde tam 39 faaliyet gerçekleştirdi. Bunların içinde, çeşitli STK'larla ortaklaşa yapılan sosyal sorumluluk projeleri, çevre temizliği duyarlılığı ile ilgili programlar, 3.500 rakımın üzerinde 3 büyük zirve, 15 il dışı faaliyet bulunuyor.

BOZDAK AİLESİ BÜYÜYOR

165 kayıtlı üyesi bulunan Bozkır Dağcılık ailesi her geçen gün üye sayısını artırmaya devam ediyor. Programa arkadaşlarıyla birlikte katılan üyelerden Ayşe Uça bu konuda şunları söyledi; Bozdak'tan bir arkadaşım aracılığıyla haberdar olmuştum. İlk katıldığım programda adeta samimi bir aile ortamı vardı. Bende yakın arkadaşlarımın gelmesini sağladım. Şimdi hep birlikte Bozdak'lı olduk. Hem asla tek başına gidemeyeceğimiz büyük zirvelere çıkıyoruz hem de arkadaşlarımızla birlikte sosyal sorumluluk projelerine katılıyoruz. Hepsini bir arada bulmak gerçekten çok güzel.

ENGİN ÖZTÜRK' TEN CANLİ MÜZİK ZİYAFETİ

1.yil kutlamalarında en beğenilen detaylardan biri de Canlı müzik oldu. Yıl boyunca yüksek irtifalı dağlara tırmanan, kilometrelerce yürüyüş yapan dağcılar bu gecede de halayda buluştu. Bir yılın yorgunluğunu atan sporcular Engin Öztürk'un şarkılarıyla coşkulu anlar yaşadı. Kendisine mikrofon uzatılan Engin Öztürk, Bu gece bir kez daha İyi ki BOZDAK dedik. Öyle samimi insanlar tanıdık, bu bir yıla öyle güzel faaliyetler sığdırdık ki, kesinlikle BOZDAK bir kulüpten daha fazlasıdır diyoruz dedi.

MEHMET DİM'E ANLAMLI PLAKET

Kulübün başkanı Vedat Durudoğan, kurucu üyelerden Mehmet DİM' i tebrik ederek birçok programın onun özverisiyle gerçekleştiğini söyledi. Üyeler tarafından program öncesi yapılan ankette Kulübün Olmazsa Olmazı olarak Mehmet Dim 'in seçildiğini söyleyerek kendisine plaketini takdim etti ve şunları ekledi; Bizim kulübümüzde sen ben yok, biz var. Zaten Bozdak'ı başka kulüplerden ayıran da bu bence. BozdaK'lı dostlarımızın bize bu denli teveccüh göstermesinin nedeninin de bu samimiyet olduğunu düşünüyorum. Herkes çok kıymetli tüm üyelerimizi seviyoruz dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür - Sanat Haberleri