Kırıkkale’de ‘Okullar sporla daha da güzel’

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Okullar Sporla Daha da Güzel" projesi kapsamında Kırıkkale Yavuz Selim İlkokulu'nu ziyaret eden İl Müdürü Hamza Güneş ve şube müdürleri, antrenmanlara katıldı.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR

Proje kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okullarda başlatılan antrenmanlar hız kesmeden devam ediyor. Yavuz Sultan Selim İlkokulu'nda antrenörler tarafından eğitimleri verilen taekwondo ve hentbol antrenmanlarına katılan İl Müdürü Güneş ve Okul Müdürü Abdullah Ramazan, öğrencilerle birlikte hentbol oynadılar. Konu hakkında açıklamada bulunan Güneş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerimiz için daha iyi hayat şartları ve yeni fırsatlar sağlamak, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla projeler yürütüldüğünü belirtti.

BİRLİKTE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Güneş, "Gençlerimizin potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamak, hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında okullarımızda 'Okullar Sporla Daha Da Güzel' projemize çocuklarımızın ilgisi oldukça yüksek. Bu kapsamda projemizin yürütülmesinde önemli rol oynayan Milli Eğitim Müdürlüğümüz idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederim" dedi. Öğrencilerin antrenmanlarının ardından veliler tarafından okulda organize edilen çorba ikramına katılan İl Müdürü Güneş, program sonunda okul idarecileri ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri