Yeşilay, yarınlara sağlıklı nesiller yetiştiriyor

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale Şubesi, Bahşılı Gençlik Merkezinde çocuklarla bir araya geldi.

HER TÜRLÜ BAĞIMLILIK SEKTEYE UĞRATIR

Etkinliğe çocukların yanı sıra; Yeşilay Kırıkkale şube başkanı ve personeli ile gönüllüleri, Gençlik merkezi müdürü, gençlik liderleri ve gönüllüler de katılım sağladı. Program Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Çalık’ın konuşmasıyla başladı. Çalık, çocukların kendileri için değerli olduklarını ve çok sevdiklerini, gelecek için büyük önem taşıdıklarını, ülkemizi çok daha ileriye taşıyacak kişilerin onlar olduğunu fakat her türlü bağımlılığın bu durumu sekteye uğratacağını dile getirdi.

ÇOCUKLARA ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Çocuklardan her türlü bağımlılığa karşı koyacaklarına ve hayır diyeceklerine dair söz alan Çalık, bu güzel ve anlamlı etkinliğin gerçekleştirilebilmesinde önemli katkısı olan Bahşılı Gençlik Merkezi müdürü Mehmet Kaya’ya, Gençlik Merkezi personellerine ve çocuklara ulaşım imkanı sunan Hacılar Belediyesi’ne teşekkür etti.

Program, Yeşilay ve YEDAM tanıtım sunumu gerçekleştirilerek devam etti. Çocuklarla karşılıklı soru cevap yapıldı, oyunlar oynandı ve eğitici içerikler izlendi. Çocuklara; bileklik, rozet ve Mavi Kırlangıç dergisi gibi çeşitli hediyeler verildi. Çiğ köfte ikramıyla etkin sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri