Yahşihan’da üç mahalleyi bağlayan yol yapılıyor

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Seyrantepe, Bayraktepe, Yeşilvadi ve Yahşihan Merkez Mahallelerini birbirine bağlayan yolda çalışmalar başladı.

SUNGUR: “VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Yahşihan Belediyesi, ilçenin önemli bir ihtiyacını karşılamak üzere harekete geçti. Seyrantepe, Bayraktepe, Yeşilvadi ve Merkez Mahallelerini birbirine bağlayan yolun bakımsız hale gelmesi nedeniyle yaşanan ulaşım sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalar başlatıldı. Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yaptığı açıklamada, "Bu yol, bölge halkımız için hayati önem taşıyor. Çalışmalarımızla birlikte hem ulaşım kalitesini artıracak hem de mahallelerimiz arasındaki bağlantıyı güçlendireceğiz" dedi.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan'ın her alanında sorunları çözmek için gerekli girişimlerde bulunduklarını dile getirdi. Belediyenin bir yandan önceki dönemden kalan borçlarla mücadele ettiğini, diğer bir yandan ise vatandaş odaklı hizmetlerini sürdürdüklerini ifade eden Sungur, Yahşihan için her alanda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Sungur, "Seyrantepe, Bayraktepe, Yeşilvadi ve Yahşihan Merkez Mahallelerini birbirine bağlayan yolda çalışmalar başladı. En kısa zamanda yolumuzu daha da konforlu hale getireceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri