Muhtarlar bir vücudun omurgasıdır

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda, merkez ilçe köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Valilik himayesinde gerçekleştirilen programda bir araya gelen Vali Makas ve muhtarlar, samimi bir ortamda sohbet etti. Vali Makas, yaptığı konuşmada muhtarların devletin mahallelerde ve köylerdeki gözleri, kulakları olduğunu belirterek, onların önemine vurgu yaptı. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Makas, çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi. Programın ardından muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Makas, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

DEVLET VE HALK ARASINDAKİ KÖPRÜ

Makas, “Bugün, milletin nabzını tutan, devletimizin mahallelerdeki temsilcileri olan muhtarlarımızın gününü kutluyoruz. Özellikle Kırıkkale gibi kadim bir şehrin kıymetli muhtarları, halkımızla devletimiz arasında köprü vazifesi görerek, yerel yönetimin temel taşını oluşturmaktadırlar. Muhtarlarımız, sadece birer bürokrat değil, aynı zamanda toplumun nabzını tutan, halkın sesini en iyi şekilde duyuran, sorunlarına çözüm üreten, birer liderdirler.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

“Özellikle son yıllarda ülkemizin yaşadığı büyük değişim ve dönüşüm sürecinde, muhtarlarımızın bu rolü daha da önem kazanmıştır. Kırıkkale'mizde, muhtarlarımızın özverili çalışmaları sayesinde birçok hizmet vatandaşlarımıza ulaştırılmış, sorunlar çözülmüştür. Bu vesileyle, tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Muhtarlık müessesesi, sadece bir yönetim birimi değil, aynı zamanda milli bir birlik ve beraberlik sembolüdür. Muhtarlarımız, bu bilinçle hareket ederek, hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek için büyük çaba sarf etmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dilerim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri