Muhafızlar Taraftar grubundan anlamlı destek

Kırıkkale Futbol Kulübü’nün 12’nci adamı olarak destek sağlayan Muhafızlar Taraftar Grubu, anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Hafta sonu oynanacak deplasman maçı öncesi her bölgeye bayrak asımı gerçekleştirdi.

HER BÖLGEYE BAYRAKLAR ASILDI

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü’nün en büyük destekçilerinden biri olan Muhafızlar Taraftar Grubu, takım için gereken çaba ve gayreti gösteriyor. Her müsabakada olduğu gibi Ağrıspor maçı öncesi de anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Muhafızlar Taraftar Grubu lideri Bedir Erdoğan, şehrin her bölgesine destek amaçlı bayrakların asıldığını duyurdu.

3 PUANI HANEMİZE YAZDIRMAK İSTİYORUZ

Her alanda ellerinden geldiğinde destek sağlamaya devam edeceklerini belirten Erdoğan, “İnşallah bu sezon bir üst lige çıkmak istiyoruz. Hem takımımız hem de kulübümüz bu konuda ellerinden geleni yapıyorlar. Sahada var gücümüzle çalışarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Hafta sonu oynanacak olan Ağrıspor maçına 50 kişilik bir taraftar grubumuzla katılım sağlayacağız. Sezonun ikinci haftasında inşallah 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri