KÖYDES yatırımları görüşüldü

Kırıkkale'nin köylerinin kalkınması için hayata geçirilen KÖYDES Projesi'nin 2024 yılındaki çalışmaları, Vali Mehmet Makas başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

DETAYLI BİR ŞEKİLDE ELE ALINDI

Toplantıda, il özel idaresince yürütülen projelerin ilerleyişi ve köylerin ihtiyaçlarına yönelik yeni çalışmalar masaya yatırıldı. Kırıkkale Valiliği'nde düzenlenen KÖYDES Değerlendirme Toplantısı'nda, il merkezine ve ilçelere bağlı köylerde yürütülen projelerin 2024 yılındaki durumu detaylı bir şekilde ele alındı.

KIRSAL KALKINMAYA DESTEK OLUYOR

Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleşen toplantıda, köylerin altyapısı, sosyal donatıları ve ekonomik kalkınmasına yönelik projelerin ilerleyişi takip edildi. Katılımcılar, projeler hakkında görüşlerini paylaşarak kırsal kalkınmaya katkı sağlamayı amaçladılar. Kırıkkale'nin köylerinin yüzünü güldüren KÖYDES Projesi'nin bu yılki çalışmaları, Vali Mehmet Makas'ın katılımıyla yapılan toplantıda değerlendirildi.

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPIYORUZ

Toplantıda, köylerin daha yaşanabilir hale getirilmesi için yapılan yatırımların yanı sıra, köylülerin ihtiyaç ve talepleri de dikkate alındı. Vali Makas, köylerin kalkınması için tüm imkanları seferber edeceklerini belirtti. Köylerin her alanında sorunlarının çözümü için imkanlar dahilinde çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Makas, “Bütün köylerimizde refah seviyesinin yükseltilmesi için gereken çalışmaları yapıyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri