Kırıkkaleli Şef Hüseyin Şipal’e önemli görev

Gastronomi alanında Kırıkkale’de önemli çalışmalara imza atan ve Kırıkkale’nin yöresel lezzetlerini Türkiye’ye tanıtan Şef Hüseyin Şipal’e önemli bir görev verildi.

DANIŞMAN ŞEF OLARAK GÖREVLENDİRİLDİ

Yıllardır yaptığı yemek lezzetleriyle damaklarda eşsiz bir anı bırakan Kırıkkaleli Şef Hüseyin Şipal, adeta başarıdan başarıya koşuyor. Kırıkkale’nin yöresel lezzetlerini Türkiye’ye tanıtan Şef Hüseyin Şipal’e önemli bir görev verildi. İstanbul Turkuvaz Medya Plaza'da Gürkan Boztepe (GTD) önderliğinde başlatılan projede, Kırıkkaleli Şef Hüseyin Şipal, GTD Türk mutfağı danışman şefi olarak görevlendirildi.

HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM

Dünyada 10. sanat olarak kabul edilen gastronomi temasıyla Mayıs 2024'te İstanbul Turkuvaz Medya Plaza'da Gürkan Boztepe (GTD) önderliğinde başlatılan projede yer alan Şipal, GTD Türk mutfağı danışman şefi olarak görevlendirildi. Kendisine bu görevi layık gören herkese sonsuz teşekkür eden Şipal, “Kırıkkale için ve gastronomi alanında daha ileriyle gitmek için elimizden gelen çalışmaları ortaya koymaya çalışacağım” dedi.

İSTANBUL MERKEZLİ START VERİYORUZ

Sosyal medya hesabından duygu ve düşüncelerini paylaşan Şipal, "Dünyada 10.sanat Gastronomi teması ile, mayıs 2024 te İstanbul Turkuvaz medya plaza da Gürkan Boztepe (GTD ) önderliğinde çıktığımız yolun hemen arkasından GTD Türk mutfağı danışman şefi olarak görevlendirilip onurlandırılmam şahsımı ve ekip arkadaşlarımı mutlu etmiştir. Başta kurum başkanı Gürkan Boztepe ye ve kurum yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Geleneksel ve yöresel Türk mutfağının yaşaması ve yaşatılması için , bilgi beceri ve sanat seninle mezara gitmesin mottosu ile bir çok büyük projede ekip arkadaşlarımla beraber gençlere el verip iyi birer usta & şef olmaları için İstanbul merkezli start veriyoruz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri