Kırıkkale’de bozuk yollara sathi kaplama yapılıyor

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin ihtiyaç duyulan noktalarına sathi kaplama çalışmaları devam ediyor.

GEREKEN ÖZVERİ GÖSTERİLİYOR

Vatandaş odaklı hizmetlerini ve yatırımlarını sürdüren Kırıkkale Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi'nde sathi kaplama ve bozuk olan yolların onarılması çalışmasını gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ihtiyaç duyulan noktlara sathi kaplamalar yapılıyor, bozuk olan yolların sorunları gideriliyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, her mahallenin sorununu çözmek amacıyla ellerinden gelen çalışmaları yaptıklarını dile getirdi.

MAHALLEYE YENİ BİR SOLUK GETİRİLDİ

Kırıkkale Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla şehir genelinde gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Karşıyaka Mahallesi'nde başlatılan sathi kaplama ve yol onarım çalışmalarıyla mahalleye yeni bir soluk getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından büyük bir titizlikle yürütülen çalışmalarda, bozuk olan yollar tamamen yenilendi ve mahalleye modern bir görünüm kazandırıldı.

BÜTÜN MAHALLELERDE YAPILACAK

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada, "Her bir mahallemizin daha yaşanabilir olması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Karşıyaka Mahallesi'nde tamamlanan bu çalışmalar, vatandaşlarımızın daha konforlu bir yaşam sürmelerine katkı sağlayacaktır. İnşallah tüm mahallelerimizde benzer çalışmalar yaparak, şehrimizi daha güzel bir hale getireceğiz." dedi.

VATANDAŞLAR DURUMDAN MEMNUN

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyeye teşekkür ettiler. [Mahalle sakini ismi] adlı bir vatandaş, "Yollarımızın bu kadar kısa sürede bu hale gelmesi bizi çok mutlu etti. Artık daha rahat bir şekilde evlerimize gidebiliyoruz. Belediyemize teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ ADIMLAR ATILIYOR

Kırıkkale Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi'ndeki çalışmaların yanı sıra şehir genelinde de birçok farklı alanda yatırımlarına devam ediyor. Park ve bahçe düzenlemeleri, sosyal tesis yapımı gibi çalışmalar, şehrin yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri